Project Description

Zapraszam do zapoznania się z kolejną naszą realizacją. Tym razem wyposażyliśmy wnętrza dużej kliniki okulistycznej, które będą wzorcem dla kolejnych placówek. Projekt bardzo trudny, wymagający precyzji i dbałości o szczegóły. Najważniejszym meblem jest okazała lada recepcyjna wykonana z połączenia corianu i forniru. Całości dopełnia ściana za ladą ozdobiona spiekiem kwarcowym i logo naszego Klienta. Na ścianach umieściliśmy ozdobne panele fornirowane, które tworzą atmosferę prestiżu i wizualnie ocieplają wnętrza. Dodatkowym akcentem są pionowe lamele umieszczone na jednej ze ścian. Poczekalnia składa się z kanap wykonanych pod wymiar z gniazdami umożliwiającym ładowanie telefonów. Tapicerka siedzisk to specjalna tkanina przeznaczona do placówek medycznych o zwiększonej odporności na zabrudzenia. Do każdego mebla podeszliśmy w indywidualny sposób, omawiając potrzeby i oczekiwania inwestora. Uzupełnieniem projektu jest wyposażenie gabinetów w biurka, szafy, fotele i krzesła dla pacjentów. Naszym zdaniem efekt końcowy jest naprawdę imponujący. W takich przestrzeniach każdy pacjent poczuje się jak w domu.