Project Description

Prezentujemy Wam realizację naszego nowego projektu. Włożyliśmy w niego dużo pracy ale efekt zdecydowanie był tego wart!
Mieliśmy przyjemność kompleksowo obsłużyć placówkę edukacyjną Uniwersytetu SWPS. Stworzyliśmy przestrzeń konferencyjną, laboratoryjną, szatnię, zaprojektowaliśmy strefę studencką i wypoczynkową oraz zaaranżowaliśmy pokój socjalny z kuchnią. Nie zabrakło w tym projekcie kolorów, produktów najwyższej jakości i nowoczesnych rozwiązań. Zapraszamy do zapoznania się z projektem.
Sala konferencyjna/ Aula została wyposażona przez nas w wysoce komfortowe fotele z miękkim eleganckim obszyciem w odcieniu granatu. Zdecydowanym atutem wybranych przez nas foteli są składane stoliki, które zapewniają użytkownikom najwyższy poziom wygody. Ciemno niebieski odcień obszycia współgra z jasnym pomieszczeniem a szare stoliki i elementy nadają nowoczesnego i eleganckiego charakteru. W pomieszczeniu przewidziany został także obudowany stół konferencyjny, który świetnie sprawdzi się podczas wykładów i konferencji.
Sala laboratoryjna została zaprojektowana z myślą o prowadzonych w niej zajęciach dla studentów. Zdecydowaliśmy się na zaokrąglony stół konferencyjny, który pozwala na grupową komunikację i współpracę. Oczywiście nie zapomnieliśmy o kolorach. W Sali umieściliśmy dwa typy krzeseł konferencyjnych. Dzięki temu pomieszczenie wygląda świeżo i posiada nieszablonową formę.

Szatnia została przez nas wyposażona w najnowocześniejsze i najbardziej praktyczne rozwiązanie. Na ścianie zamontowano ruchome ramiona z wieszakami po obu stronach. Tego typu produkt pozwala efektywnie wykorzystać dostępną przestrzeń zajmując najmniej miejsca jak to możliwe.
Wspomnieliśmy także o strefie relaksu dla studentów, którą mieliśmy przyjemność wyposażyć w fotele i sofy firmy Bejot. Fantastyczne produkty najwyższej jakości zapewnią wygodę i chwile odpoczynku. Meble świetnie pasują do swobodnej przestrzeni studenckiej zachowując równowagę z nowoczesnym i eleganckim duchem wnętrza uniwersytetu. Nie zapomnieliśmy także o wygodnych krzesłach w poczekalni, na korytarzach uniwersytetu.

Kompleksowo wyposażyliśmy także przestrzeń kuchenną i jadalnianą. Zaprojektowaliśmy ją z myślą o maksymalnej funkcjonalności i wieloletnim użytkowaniu. Wykorzystaliśmy meble w połysku w szarych odcieniach, z białymi elementami, starając się zapewnić najwyższą funkcjonalność i wygodę. Standardowe, prostokątne stoły oraz plastikowe krzesła w podobnej kolorystyce prezentują się subtelnie, schludnie i nowocześnie.

Kamil Cywiński
Kamil CywińskiManager projektu
Nowoczesne i kompleksowe podejście do klienta oraz rozwiązań budowlanych i meblowych.